• 5
    bütün bir yıl eski açığa sevgilimle gittim. her maçta ordaydık beraber bağırdık, beraber çağırdık. ben ispanya'ya madrid deplasmanına gittiğimde o burda inönüye beşiktaş deplasmanına gitti.

    bu sene öğrencilik halinden dolayı kapalı kombinesi alamadık ama eski açık aldık. ve sevgilim keşke tayfa yla beraber olabilseydim diye benim başımın etini yiyor.

    öyle bir yerdir ki tribün, tanıdık bir yüz güven verir. sen hep aynı kızı aynı tribünde görürsen onlar sana saygı duymaya başlar. bir sürü apaçi dediğiniz çocuğun bacısı olur o sevgili. hatta öyle bir dönem gelir ki sen onun sevgilisi olursun o senin değil.

    tribün üzerine yazılan söylenen bir sürü klişe vardır ama en saçması sevgiliyle tribüne gidilmezdir. o sevgili ki senin gidemediğin maçlara bile tek başına gider maçını izler omuz omuza bağırır. sonra da hayatımda hiç bu kadar huzurlu değildim der.

    çünkü tribün bir erkeğin karıya kıza bakacağı, onu bunu gözleriyle keseceği en son yerdir.

    ps: bazı apaçiler tabi ki var. ama emin olun onlar da hemen uyarılıyorlar. etraftaki herkes bir kıza yamuk yapıldığını görünce cengaver kesiliyor. o yüzden sevgiliyle maça gitmek her erkeğin yaşaması gereken bir tecrübedir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın