• 24
    bayadır oynadığım, müziklerine bayıldığım, oynanabilirlik, menüler, gerçekçilik açısından kesinlikle gelmiş geçmiş en iyi nba oyunu. my player modu ise bug dolu arkadaş. 2. sezonuma geldim 140 maç yapmışım şimdiye kadar, takımın starıyım 5'er dakika olan maçlarda maç başına 22 sayı atıp 5.9 asist 3.7 ribaund ortalamasıyla oynuyorum; hala maçın başlarında yok jameer nelson takımın starı, karşı takımın ona dikkat etmesi lazım. adam 6.8 sayı 3 asist ortalamasıyla oynuyor ulan ne starı. maçta molalarda gelen infolar ekranda kalmakta o arada siz adamınızı kaçırmaktasınız; bütün franchiselarda bir isiah thomas havası. takımda 4 tane sg var hala takasla sf yollayıp sg almaktalar. coachlar ise tam komedi. bütün rotasyon otomatik. tam seri tutturuyorum takımı gerilerden getiriyorum çat time-out alıp beni kenara alıyor. dakikası bile değişmiyor neredeyse. maçın sonlarında kritik anlarda time-outu siz almazsanız yine almıyor bazen. ayrıca mentorunuzun sizden öyle istekleri var ki cidden adamı çıldırtabiliyor. kobe'yi tutacağım bir maçta adama 3 kereden fazla pota altından sayı attırma, 4 top kaybına zorla gibi şeyler. ulan kobe bu nasıl yapayım ben bunu 78 rate'le.

    maçın 5 dakikayla sınırlı olması ise sizin hiçbir liderlikte ilk 5'e girememenizi garanti ediyor. üstüne bir türlü pas vermeyen yavşak vince carter bizim takımda.

    diyeceksiniz ki manyak mısın olum o zaman niye 140 maç yaptın şimdiye kadar, şöyleki oyun bu kadar bugına rağmen muhteşem. sizi oynamaya itiyor. ortamı, seyircisi, kariyer geliştirme durumları süper. tavsiye edilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın