resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Atalanta
Mevki:On Numara
Yaş:25
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 4287
    kendisinin transferi hiçbir zaman oraya gidip bir şey inşa etmeyeceğiniz arsa alımı gibidir. ucuza alıyorsunuzdur, orası değerlenecektir. alırsınız.

    karla satarım düşüncesi vardı. italya milli takımında oynayan, italya'da wonderkid etiketli birisini ucuza alabiliyorsanız alırsınız. biz de aldık. zarar da etmedik. katkı verdiği maçlar da oldu. zaha transferi de farklı anlamda bir fırsat transferi idi. kulüpler böyle denemeler yapar. karakter testi vs. gibi bir şey böyle transferlerde aramazsınız. ilk 11 için düşündüğü garanti transferlerde galatasaray ve erden timur karakter testi uyguladığını açıkladı. o gelen adamlar da zaten bizi 2 senedir şampiyon yapıyor. bu tarz deneme transferleri için de erden timur'a vurmak için aha bak garahter testine bak adam nasıl çıktı yaauv gibi sığ bir filtreleme koyamazsınız. kaldı ki kendisinden zarar da etmedik. bu tarz önemli oyuncuların bu kulübe katılması bile bir etikettir, reklamdır. bu arada zaniolo bonservisini çıkarttı bile. yani zararda dahi değiliz :)

    ceo'su, sportif teknik direktörü olan, onlarca scout ile çalışan ve transfere bir dönemde 300 milyon euro harcayan dev kulüplerin bile karavana birçok transferi oluyorken zarar edilmeyen adamlar üzerinden bile erden timur'a saçma sapan laf sokmak için art niyetli olmak gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın