• 8
    allah bağışlasın 2 adet kız çocuğu var bende de.

    kendileri daha 4 yaşında olmalarına rağmen şu şekilde fanatikler.

    nerdeyse geçen sene yaşanan bu olay bu arada. yan komşumuzun kızını çok seviyorlar sürekli onla oynamak için evlerine gidiyorlar, komuşumuzda fanatik beşiktaşlı, bizim kızları da çok sever bizim kızlarda onu çok seveler, sevildiği için her şeyi yapacaklarını sever ama ben kızlarıma galatasaray sevgisini aşılamışım bile gerisi kaç yazar.*

    neyse bunlar gittiler komşuya başladı sesler gelmeye, bizim komşu açmış beşiktaş marşlarını, bağırıyor kara kartal diyin diye, kartal selamı yapın falan diyor ama yok neyse gittim çocukları almaya aramızda geçen diyalog aynen şöyle.

    yaw dedi her şeyi anladım da kızlara beşiktaş amblemini gösterdiğim zaman "ben bunu sevmiyorum bu bayrak pis, kokuyo demeyi nasıl öğrettin" *

    bilmiyorki bizim kızlar galatasaray amblemini gördükleri her yerde" baba bak bizim bayrağımız, bu bayrak güzel" deyip üstüne öpüyorlar, bazen benim üstümde görmediğim bir yerde bile ufak bir etiket varsa onu bile görüp seviniyorlar, kucağıma gelip "sarı kırmızı en büyük cimbombom, şampiyon cimbombom" diye bağırıyorlar.

    bu sebeple sevgili yazar arkadaşlarım, baba olanlar özellikle, sarı kırmızıyı çocuklarınız hayatına öyle bir yerleştirinki onlar gerisini kendi halleder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın