resim
Barış Alper Yılmaz
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 5912
    hakkında yapılan eleştirilerin birçoğu hakkaniyetli değil. gerçekten özellikle türk olan oyuncuları yemek için var olan bir güruh var ve bu oyuncular biraz düşüşe geçtiğinde bu güruh hemen saldırıya geçiyor. barış sezon başından beri kanadı 90 metre kullanmak zorunda olduğu bir rolde oynuyor. maalesef bu takımın eksikleri var ve birinin bu eksikleri kapatmak için takımın tabiri caizse hamallığını yapması gerekiyor. bunun için de şu an maalesef barış bu rolde oynuyor.

    bence doğru olan bu değil bu arada. barış inanılmaz özellikleri olan, azman bir kanat forvet ve osimhen'den sonra bu takımın en iyi hücum oyuncusu bana göre. ancak çocuktan hem 90 metre koşup defans yapmasını, hem çizgiyi iyi kullanıp orta açmasını hem de kanat forvet özelliklerini göstermesini bekliyoruz. bu kadar çok şeyi aynı anda beklediğinde de hepsinden birazını alabiliyorsun anca. birde bundan daha az seviyede defans yapması beklenen zaha'yı "hoca çok fazla geri koşturuyor o yüzden böyle kötü oynuyor zaha yea" diye savunuyordu bu güruh.

    şu anda barış'ın oynadığı rolü oynayabilecek sallai var kadroda mesela. ancak bu kez barış'ı sola atman gerekiyor, bu durumda yunus'u feda etmek zorunda kalıyorsun. yunus'u on numaraya kaydırayım desen o zaman da osimhen ve icardi'den birini oynatamayacaksın. içinde çıkılması zor bir durum, ama yapacak da başka çok bir şey yok maalesef. ocak'tan beri yönetim ihtiyacımıza uygun, düzgün bir sağ bek alabilseydi bunları konuşmuyor olacaktık mesela şu anda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın