resim
Barış Alper Yılmaz
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 5908
    sağ bekte oynarsa birden reece james'e evrilmeli, sol bek oynarsa cancelo, sağ kanata geçerse bale olmalı, forvet geçince mbappe olmalı, sol açıkta da terminatör. olamadı mı, anında döşeniyor; ben oldum sanan türk futbolcu, kızların ilgisine kaptırdı kendini, eli kolu çok oynuyor, 3-5'e bakmadan satın..

    neden? tek bir sebebi var, o da mevki mevki dolaşıtığı sırada galatasaray'ı sırtında taşıyarak şampiyon yapması. işte taraftarın tüm pişkinliği de, yüzsüzlüğü de burdan geliyor.

    sağ bek ve sağ kanat beki geçtim bu adam sağ kanat bile değil, dümdüz kanat forvet. öyle ki okan buruk dışındaki hocaları kanatta bile oynatmıyor. ve bu çocuk dün kariyerinde ilk defa 3'lünün sağ kanat beki olarak maça başlayıp, bir kaç sakarlığı dışında da maçın ofansif anlamdaki en etkili oyuncusu oldu. 2 tane direkt kaleciyle karşı karşıya bırakan pası var, (ki bu paslardan birini en son sneijder zamanı falan gördük), bir tane de defans arkasına sızarak attığı muazzam bir gol.

    inanılmaz ama linçleniyor, niye? çünkü defansif olarak ferdi kadıoğlu performansı vermiş. hay allah, nasıl olur ya. reece james???

    tüm bu kalıplara sığması da yetmiyor. 90 dakika tüm gücüyle bindirmeli, çünkü kaan çıkamıyor. çıkmışken rakip defansın arkasına da sarkmalı, çünkü başka kimse sarkamıyor. bu arada top mop kaybedersek de ilk o dönecek, çünkü kaan tek başına süpüremiyor?

    bunun direkt orjini kanat bek olan ve defansif meziyetleriyle parlayanı var mesela dumfries. onun bile arkasını toplamak için inter merkezde 3'lü oynayıp half spaceleri doldurarak kenarlara merkezden kademe alıyor. niye, çünkü hem çizgiye kadar indirip hem de defansif olarak 90 metrelik bir alanı işlemek zaten fizyolojik olarak mümkün değil.

    (bkz: 23 ekim 2024 galatasaray elfsborg maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın