• 49345
    icardi'nin oyun içinde geriye gelmesi ile ilgili:

    "istediğimiz bir şey. analizde gösterdik. rakip dizilişine göre boşa çıkmaları onları topla buluşturdu. bazen orta sahadan sara ve torreira'dan, bazen icardi-mertens'ten istedik. belki son bölümde yaptığımız hatalar bize pahalıya mal olu ama bu hareketlilik oyununa iyi uyan bir şey. onun açısından iyi bir maç oldu. "

    beşiktaş maçında üçlü oynama ihtimali ile ilgili:

    "bu maç bitti. yarın antrenman, sonra dinlenme, sonra antrenman ile maça hazırlanacağız. oyunculara, yorgunluk durumlarına bakıp, karar vereceğiz ama kullanabileceğimiz bir sistem olarak görüyoruz."

    maçın 3-0'dan 3-2'ye gelme nedeni:

    "rakibe oyunu hiç vermedik. ama top kayıplarında geçiş hücumunu iyi yapan, sonlandırması iyi bir takım vardı. bugün de bunu gördük. rahat çıkma imkanımız vardı. doğru yaptığımızda öne de iyi çıktık. ama iki pozisyonda topu kazanıp, kaybettik. top kayıpları oldu. bazen yorgunluk, bazen pozisyon gereği oluyor. bunlar olacak. ama genelinde istatistiksel olarak iyi şeyler yaptık diye düşünüyorum bir avrupa maçında, bir isveç takımına karşı. pozisyona girip, gol attığımızı. taraftarımızı güzel futbol seyrettirdik. yediğimiz goller bazen yorgunluğa, konsantrasyona bağlanabiliyor."

    son 15 dakika kalenizde 6 gol gördünüz ve en az ikili mücadele kazanan ekiplerdensiniz:

    "ne desem, bilmiyorum. yine olumsuzları saydınız. şeyde ne olmuş, çıktığımız 15 maçta kaç galibiyet almışım. bence sonlara doğru da ayakta kaldık. top ve oyun bizdeydi. rakip uzun, kontra ataklarla... avrupa ile aramızda fark vara katılmıyorum. her takıma karşı başa baş oynadık. türk takımlarının güçlü olduğunu düşünüyorum sezon başarı zor oluyor ama sonra üstünlüğümüzü ortaya koyuyor. isveç takımı güçlü diyebilirsiniz ama her alanda onların üzerine çıktık.

    nelsson ile ilgili soruya:

    "kasımpaşa maçı nelsson vardı, gol yedik. gol yememiz direkt onunla ilgili değil. oyun olarak baktığımızda direkt hücum oynayan bir takım. var. gol yemeden ziyade gol yüksek ortalamaları ile oynayan bir takım olması daha mutlu ediyor beni . maçta attığımız 9 gol var avrupada. biz savunmaya önem veren, bekleyen bir takım, bir hoca değilim. bu zamana kadar böyle oldu. hep atak, önde, riskli oynadık. yine böyle oynayacağız. bazen 5 pozisyon verip, gol yemezseniz. bazen bugün gibi 3 gol yersiniz. neden çok gol yedik dersiniz. maçın geneline bakmak lazım. 2 santrafor, 1 on numara, 2 kanat zaten sarayı da sayarsak 6 hücumcu ile oynadık. önemli olan pozisyon üretmekti. ikini yarı çok az pozisyon verdik. ne zaman konsantrasyon azaldı, rakip bir şey yapamaz dedik, kalemizde goller gördük. bunu düzeltmemiz gerekiyor. bugün son bölümde de bunu yaşadık aslında."

    23 ekim 2024 galatasaray elfsborg maçı sonrası okan buruk
App Store'dan indirin Google Play'den alın