resim
Elias Jelert Kristensen
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Bek
Yaş:21
Boy:1.78
Uyruk:Danimarka
  • 1172
    geçen sene bu vakitlerde kopenhag formasıyla 1500 dakika forma giymişken, bu sene aynı vakitlerde bizde 340 dakika forma giymiştir.

    daha önce de yazdım, futbolcunun antrenman performansını veya takım içi ilişkilerini bilmiyorum ama bildiğim ve gördüğüm bir şey var ki, o da çok az süre almasıdır.
    asıl katkısını ön liberoda veren kaan'ı sürekli sağ bek oynatıp, jelert'i kadroda düşünmemek bana mantıklı gelmiyor. hadi garantiye gidiliyor diyelim,
    orta saha oyuncusu berkan kutlu'nun sol bek başlaması mı daha mantıklı, yoksa kariyerinin büyük bir bölümünde sol bek de oynayan jelert'in oynaması mı?
    ya her şeyi geçin, bek alternatiflerimizin kısıtlı olduğu şu dönemde jelert'in en kötü yedekte beklemesi gerekirken kadroda olmaması da ciddi sıkıntı.
    ben sürekli git-gel yapan ve enerjisi asla bitmeyen bir bek istiyorum. jelert de böyle biri. yahu ev sahibi olduğumuz alanya maçında oynatılmadı, deplasmanda oynadığımız antalyaspor maçında oynatılmadı, e şimdi sen kalkıp bu oyuncuya beşiktaş veya tottenham maçlarından birinde oynatsan bu sefer oyuncuya haksızlık olacak çünkü en kritik maçlarda oyuncular daha çok göze batar. ortalama bir performans bile kötü gözükür. ha ama beşiktaş ve tottenham maçlarından önce ev sahibi olduğumuz elfsborg maçında forma versek bir ihtimal kendini gösterebilir ve diğer maçlara tempo kazanmış bir şekilde çıkabilir. eğer elfsborg maçında da oynatılmazsa zaten diğer maçlarda da oynatılmaz. 9 milyon euro verdiğimiz sağ beki hiçbir maçta kullanmayacaksak da neden tonla para verildi değil mi?
    yani nereden bakarsak bakalım elimizde kalıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın