• 512
    geçen sene burada kendilerine boykot çağrısı yapıldığında bu çağrıya uymayacağımı, fener puan kaybettiğinde en büyük eğlencelerimden birinin bu kanalda yapılan "bilmemne fenerbahçe" isimli programa katılan iki kişiyi dinlemek olduğunu söylemiştim ve ofsayta düşürüldüm. beni ofsayta düşürenler haklıydı. ama ben de haklıydım.

    sözlükteki 2. yılıma gireceğim yakında ve bu başlıkta yalvardım. bu bilmemne fenerbahçe programında "kaptan" diye anılan kişi neyin kaptanı diye sordum herkese. sözlükte sormadığım kişi kalmadı. o kadar dert ettim ki, arada aklıma gelince sokakta birilerini çevirip sordum "bu adam neyin kaptanı yahu?" diye. cevap alamadım. geceleri aklıma geldiğinde uykularım kaçıyordu. kız arkadaşım bana bi gün "kaptan, niye kaptan" diye uykumda sayıkladığımı söyledi.

    bakın burada belki beni tanımayanınız vardır. ben hagi konusunda "2. dakikada itirazdan sarı kart gördü" diye yalan söyleyen serdar ali çelikler'i ekşi'de madara etmiş olan manyaktım. oradan hatırlayanınız vardır, ben gazetecilik mezunuyum ve araştırmacıyım. bu kaptanı araştırmadım mı sanıyorsunuz? araştırdım tabii ki. adını soyadını marinalarda aratıp "belki gemi kaptanıdır" ihtimalini elemedim mi sanıyorsunuz?

    ama ben yılmadım ve linçlenmeme rağmen onlardan vazgeçmeyişimin meyvesini geçen hafta aldım. burada onları izleyenler yoktur tabii ama ben yine fener'in bir puan kaybından sonra dinlemeye başladım bu abileri. murat isimli arkadaş, karşısındaki kaptan'a şunu sordu: "kaptan biz sana niye kaptan diyoruz? senle eskiden beri tanışırız, halı sahalarda top oynadık. orada abilik yapardın. sana o yüzden kaptan derdik ama tersin de pistir".

    böylece burada benden başka kişilerin de sorduğu "bu adama niye kaptan diyorlar?" sorusunun cevabını sonunda bulmuş oldum. teşekkür etmenize gerek yok ama ben yine de rica ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın