resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:26
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 11170
    kendisini seviyorum, en eleştirildiği dönemde de (ilk dönemleri) kendisini hep savundum tıpkı barış alper'e 1. lig topçusu dendiğinde onu savunduğum gibi. ama kendisinin gitmesi bizim için de kendisi için de doğru karardı.

    kerem bruadayken baya kötü oynuyordu, çünkü mental olarak berbat durumdaydı. taraftarla ve dahası kendi ile gereksiz bir inada girmişti. mental olarak güçsüz olduğu halde kendisini çok güçlü sanıyordu. bakın kötü oynuyordu demiyorum, berbat oynuyordu. inanılmaz kolay top kaybediyordu ve bunları yeteneksizlikten değil duygusal güçsüzlükten yapıyordu bence.

    bir oyuncunun kötü oynaması onun yeteneksiz olduğunu göstermez. kerem en kötü döneminde bile yetenekli biriydi zaten ve şimdi bu yeteneklerini rahatça sahaya yansıtabiliyor, ben de onun adına mutlu oluyor ve grurulanıyorum ama gitmesini hala doğru olarak görüyorum. biz kerem'i yeteneksiz bu, bundan bir şe olmaz diye göndermedik çünkü. yetenekli ama artık yeteneklerini burada sahaya tam yansıtamıyor diye gönderdik. bunun sebebi de biraz taraftarsa biraz da kendisiydi.

    umarım çok daha başarılı olur, kendisini seviyorum ve destekliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın