resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:26
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 11169
    performansının artışı yalan değildir, gerçektir. kendisi üzerinde galatasaray taraftarının günahları da olabilir ama bunda kerem'in de avrupa'yı baştan hedeflemesinin, galatasaray defterini kapatmakta ısrar etmesinin büyük bir payı var. bunu da gözden kaçırmayalım. bu meseleyi tek taraflı değerlendirip "bakın galatasaray taraftarı oyuncularını öldürüyor, kaçın kurtulun." diyip fırsat bu fırsat galatasaray'a sallamak da moda oldu. bugün barış alper veya yunus da benzer süreçler geçirebilir. işte hemen galatasaray taraftarı yüzünden, herkese hadi avrupa'ya gidin dersek işimiz var. barış alper ve yunus'un yaşı geldi diyelim, yarın altyapıdan bu ayar topçu çıktığında oynatamadan elimizden kaçtığında kaliteli yerli topçu bulamaz hale geliriz. ve bu işin sonunda sırbistan gibi oluruz. avrupa 21 yaşındaki kerem'i bulur ve direkt alır, bu ekonomik krizde bir nevi yağmalanırız. böyle bir propagandanın kimseye faydası yok bence. bu mantaliteden herkes zararlı çıkar, sadece galatasaray değil.

    avrupa'ya giden her topçu da gelişmiyor, bunun 200 tane örneğini sayarım, kerem bir istisna da olabilir. üstelik galatasaray'a benzeyen çok doğru profilde bir takıma gitti kendisi. kerem üzerinden genelleme yaparsak hata ederiz.

    24-25 sezonunda galatasaray'da da formda başlamıştı kerem. çok hazır bir oyuncu iken verdik benfica'ya. bu da gözden kaçmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın