resim
Milan Baroš
Takım:Vigantice
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.83
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 133
    takvimler, agustosun sonlarını gosteriyordu, yıllardır transfer diye bekleyen galatasaray taraftarı "oglum harry kewell gelmis lan bu sene de kesin sampiyonuz derken"; televizyonlardan flas haber geçmeye baslamıs, uefa.com manset atmıstı. milan baros galatasarayda diye. bu transfer sezonunun hiç bitmemesini istiyordu galatasaray taraftarı, onun yanında "oglum kewellvar baros da geldi"; yok artık deniliyordu galatasaray muhabbetlerinde. internete girilip baros hakkında bilgilere bakılıyor 2005 sampiyonlar ligi sampiyonunun ileri ikilisinin kewellve baros oldugu gozukuyordu, ayrıca "oglum bu adam 2004 avrupa sampiyonası gol kralıymıs" seklinde konusanlara heryerde rastlanmaktaydı. ama futbol camiası sadece galatasaray taraftarından ibaret degildi. kendi muhabbetleri bitip, sıra galatasaray transferlerine gelince ikili yorumlarda kewell için sakat, baros için de:
    "oglum bu adam bitik, son 5 yılda hiçbir basarı yok" denilip, ee 2004 avrupa sampiyonası gol kralı, 2005 avrupa sampiyonlar ligi sampiyonlugu cevabı alınınca ee o kadar da yapsın deniliyordu.
    2.paragrafın aynısı basımdan geçmisti ve bende bjkli arkadasıma oglum el insaf bi futbolcuya kotu demen için elinde daha iyi olması gerekir baros iyi degil de, bobo mu iyi demistim. yuzsuz yuzsuz evet cevabını almıstım. bir daha hiç cevap vermeden tamam lig baslasın gorusuruz o zaman deyip konuyu kapatmıstım. ve o gun gelip çattı, bjkli arkadasımla macı izlemeye gittik ve milan baros hat trick yaptı ve o anda aklıma soyledikleri geldi, gozlerine baktım suskundu, anlamıstı, daha da bisey demedim.
    sana olan guvenimi bosa çıkartmadıgın için çok tesekkur ederim baros. iyi ki varsın iyi ki bizimlesin. yolla.
    edit:dostlarım, biliyorum bu anıda hepimizden biseyler var.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın