resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 11163
    defalarca yazdım, yine yazacağım; kendisi sadece 1 kere, maçlara sürekli gelmeyen bir azınlık tarafından ıslıklandı ve daha sonra ne zaman ıslıklamaya kalkan olsa bile tribünde tepki gördü, kerem aktürkoğlu'nun sıçıp batırdığı maçlarda bile tribün destek oldu kendisine, alkışladı.

    koca camia bir oldu, bu kardeşimiz tripten tribe girmesin diye top kontrol edememesini, saçmasapan paslar denemesini, defansa dönmemesini eleştiremez oldu. herkes 5-6 yaşında zihinsel engelli bir kardeşimiz sahada gösteri maçı yapıyormuş gibi pışpışladı bu çocuğu.

    ama suçlu yine taraftar oldu. ezbere konuşan yorumcular da "taraftar şöyle yapmalı, taraftar böyle yapmalı" diye yılların tribünlerine taraftarlık öğretmeye kalktı...

    yahu kerem aktürkoğlu mental açıdan sıkıntılı işte. yarın bir gün benfica tribünleri ufak bir homurdansın, yine aynı şekilden şekle giren hallerine bürünecek. bu bariz. bu kendi suçu da olmayabilir, geçmişinde yaşadığı sıkıntılardan dolayı çabuk dağılıyor da olabilir. ya da kendisi mental destek alma konusunda iyi olmayabilir bilmiyorum ama ortada olan bu.

    bu durumun suçlusu asla taraftar değil, aksine bu durumda en aklı selim, duyarlı davranan taraf tribünlerdi. kerem'in de suçu olmayabilir ama "taraftar böyle yaptığı için gitti" diye ezbere konuşmayı artık bırakın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın