resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 11159
    üzerinden bu anlamsız gündem devam ederse yakında bu psikoloji ters tepecek. şu an iyi kötü herkes kendisini destekliyor, kendisinin iyi olmasını istiyor.

    ''eleştirdiniz, gitti. gördünüz mü kaçırdığınız çocuğu?'' tavrı devam ederse kerem'in ilerde galatasaray'a dönüşüne kadar birçok şeyi etkileyebilecek bir karşı tepki doğacak. şu an kerem iyi gidiyor ama formsuz dönemlerinde bu sefer karşı kitle saldırıya geçecek. ne zaman sıkılacağız her şeyi bu kadar kişiselleştirmekten, her konuda bu kadar keskin ayrılmaktan bilmiyorum.

    ayrıca kendisi galatasaray'a gayet iyi hizmet ettikten sonra hiç de fena sayılmayacak bir paraya gitti. sanki bedavaya gitmiş gibi konuşmak saçma. kaldı ki geçtiğimiz sezonun neredeyse 2. yarısını yedek kulübesinde geçirmiş bir adam olarak gitti o paraya. zirvesinde gitmedi yani. öte yandan kendisini ıslıklayan, her şeyin suçlusu sayan kafasız bir kesim olsa da kerem genel manada hep destek gördü ve sevildi. el üstünde tutulmaya çalışıldı. gidişinin tepkilerle doğrudan alakalı olduğunu düşünmek biraz romantiklik. kerem, her zaman hayalleri olan bir gençti. avrupa hayali hep vardı ve bir gün gitmek istediğini hep söylüyordu. sanki hiç ortada bir şey yokken tepkiler yüzünden gitmiş gibi anlatmak absürt oluyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın