resim
Ali Rıza Sergen Yalçın
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:51
Uyruk:Türkiye
  • 2800
    kendisini anlıyorum ben ya. kulüp takımlarını çalıştırmak, yoğun maç trafiği falan kendisine zor geliyor. oldum olası tembel bir adam zaten. futbolculuğunda da böyleydi. 1 sene oynar, 3 sene yatardı. efsanesi olduğu beşiktaş'ta kazanmış olduğu şampiyonluk sayısı, bizde oynadığı dönemkine eşit. farklısı beklenemezdi kendisinden. kariyerinin son 5 senesinde falan top oynadığı bile unutulmuş bir adamdı. candaş tolga gevezesi yüzünden son yıllarda güzellemesi yapılıyor adamın. yoksa gerçekten kimsenin umrunda değildi futbolculuğu.

    milli takımı çalıştırmak kulüp takımı çalıştırmak gibi değil tabi. yoğun maç trafiği yok. senede birkaç kez toplanıyorsun, sonrası yatış. ne yoğun maç trafiği var ne de kamp dönemi. zaten milli takım da belli bir güce sahip. çalıştırdığı küçük kulüpler gibi küme düşme stresi yok, taraftar baskısı yok. tam sergen'lik işti cidden milli takım antrenörlüğü.

    ne zaman montella geldi, o zaman kuruldu buna. kendisine hak görüyordu. ne de olsa şampiyon teknik adam apoleti var. montella'yı bu kadar eleştirmesinin temelinde bu var. ekmeğine taş koydu. çıktığı dijital yayın bile zor geliyordur sergen'e. her hafta git ofise, 2 saat konuş falan. aldığı para da öyle ahım şahım bir para değildir. montella'yı o eleştirmeyecek de kim eleştirecek.

    o kadar iyi anlıyorum ki seni sergen. üzülüyorum valla senin adına ):
App Store'dan indirin Google Play'den alın