resim
Ali Acun Ilıcalı
Görev:Asbaşkan
Takım:Hull City
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 1307
    (bkz: 14 ekim 2024 izlanda türkiye maçı)

    ilgili maçta reklam panoları daha önce olduğu gibi sonradan ekrana yerleştirme şeklinde değil. öyle olsaydı, daha önce tecrübe ettiğimiz gibi kamera açısı ana yayın kamerasından yakın planlara geçtiğinde panolarda orijinal ve farklı reklamları görüyor olurduk. alp özgen’in verdiği bilgiyse doğru, reklam anlaşmaları, ilgili stattan sorumlu kişilerle yapılır. burada da maçın en yetkili organizatörü uefa ve izlanda futbol federasyonu.

    özetle, izlanda nüfusu ve futbola ilgi düşünüldüğünde, bu maçın türkiye’de daha çok tüketici tarafından izleneceğini hesap etmek oldukça kolay. hal böyle olunca türkiye pazarına hitap eden reklamlar için markalar daha fazla para teklif etmiş olabilirler, mantıksız değil.

    bu entry, muhtemelen ofsayt yağmuruna tutulacaktır. acun ılıcalı’yı sevmemem için ve sporla ilgili fikirlerinin kötü niyetli olduğunu düşünmem için pek çok sebebim var; ancak bu maçta yaşanan reklam muhabbetini gerçekten kopuk şekilde ele almak bizi eleştirdiğimiz kültürün bir parçası yapar, bizi düşürür. bunlara hiç gerek yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın