resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 12185
    oğlum siz ne yiyip ne içiyorsunuz. biz bu kafayla gidersek son parlak yıllarımızı yaşıyoruz demektir. eski az ama öz galatasaraylıları özlüyorum vallahi. herkes galatasaraylı olmasın.

    öncelikle yaşına gelelim. 31 yaşında. yani efsanemiz hagi’nin galatasaray’a geldiği yaşta. isterse 2 değil en az 4 yıl daha üst düzey oynar.

    fenerbahçenin en büyük derdi. fenerli olsam önce olmadık sebeplere kereme sallayıp kaçırdıktan sonra şimdi bu adama sallayanları görünce keyiften kendimden geçerdim. bir zamanlar alexin bize çektirdiklerini şimdi kendisi kat kat fazlası ile yapıyor.

    galatasaray futbol takımını son 2 yılda lig şampiyonu yapan ve 2023-24 sezonunda şampiyonlar ligine sokan dünya yıldızı futbolcumuz. kendi adıma bu saatten sonra hiç gol atmasa bile kalbimde yeri ayrı olacak. 2022 eylül ayında bize gelmese şampiyonluk sayıları 24-19 değil 22-21 olacaktı.

    kendisinden önceki forvetler seferoviç, ilk gelişi hariç 37 yaşındaki gomis, diagne, mostafa mohammed, yarı sakat falcao, halil dervişoğlu, eren derdiyok, sinan gümüş. az ibret alın.

    kendisi gittikten sonra da bu ayarda isimlerle yola devam edeceğiz. zannetmeyin ki yeri dolacak. keremde ne oluyorsa aynısı olacak. böyle değerlerimizi pamuklara sarmalıyız.

    sosyal medyada klavye arkasına saklanmış hangi takımı tuttuğu belli olmayanlar adamı karalama derdinde. neyse ki bu platformda hak ettikleri ofsaytları alıyorlar ama yine de algı operasyonlarına yenik düşenler de oluyor.

    osimhen zaten bizim değil. çok büyük ihtimalle gidecek. batsuhayi de iyi hoş ama icardi yeri doldurulması imkansız bir yıldız.

    o halde bizde olmasının tadını çıkarın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın