resim
Semih Kılıçsoy
Takım:Beşiktaş
Mevki:Sol Kanat
Yaş:19
Boy:1.78
Uyruk:Türkiye
  • 386
    kendisi zaten 2024 türkiye kupası finalinde dahi beşiktaş formasıyla ilk 11 başlamamış, maçın sonunda uzatmalarda oyuna girmişti. santrafor başlayan futbolcu ise bilin bakalım kimdi? muleka.

    yine türkiye kupası yarı finali ilk maçında küme düşen ankaragücü'ne karşı oynamış, maç 0-0 bitmişti. ikinci maçta da ilk 11 başlamış, devre arası serdar topraktepe oyundan çıkartıp yerine muleka'yı sokmuştu. beşiktaş ikinci yarı hücumda daha hareketli oynamış, 1-0 kazanıp finale öyle çıkmıştı.

    geçen sezonki türkiye kupası maçlarını özellikle örnek verdim çünkü ekim ayında avrupa'dan elenen ve ligde şampiyonluk yarışından tamamen kopan beşiktaş adına sezonun kalanındaki en önemli 2-3 maç türkiye kupası maçlarıydı. semih ligi 6. sırada bitiren kendi takımının yıldızı olmasını geçtim tam olarak ilk 11 oyuncusu olmayı bile başaramamıştı. buna rağmen galatasaraylı nefretleri ile montella'ya saldırdılar. montella milli takımın 2. santraforu olarak görmedi, hala da görmüyor. bertuğ'u oynatıyor. şu anki kulüp hocası van bronckhorst da takımın 2. santraforu olarak görmüyor. immobile sahada değilse mustafa erhan'ı oynatıyor santraforda. kısacası bu adamı santrafor olarak gören tek kişi fernando santos'tu o da topu fazla almadan oynamaya çalışıyordu. herife çalış da kendini geliştir diyecekleri yerde galatasaray nefretleri yüzünden kendisini olduğundan büyük topçu sanmasına sebep olan beşiktalıları tebrik ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın