• 3487
    benim bir köyüm var. zorda kalmadıkça kimsenin yolu düşmez. bozkırın ortasında. rüzgar, çöl tozu, kayalar. nbc neden hâlâ burda bir film çekmedi anlamadım.

    bu köyde ne okul, ne de sağlık ocağı var. köylülerin zamanında kendi kendine yaptığı yıkık bir camii var. hocası bile yok. yolları yok, suyu yok. bu arada bu köy memleketin kıyısında köşesinde değil başkentinde.

    bu köyde evler dışında tek bir yapı var. ahırdan bozma bir bakkal. içinde birkaç çeşit daha önce adını duymadığınız sigara var. tozdan can vermiş cips paketleri var. bunun gibi birkaç ürün. bakkala mal koyulsa öyle böyle satılmayacak. insanlar ufak tefek şeyler için kilometrelerce yol gidip ilçeden alıyorlar ihtiyaçlarını.

    ne zaman memlekete gidip bu bakkalı görsem bizim gs store aklıma geliyor. ayıp olmasın diye birkaç çeşit ürün var. windows xp yüklü bilgisayardan paint açılarak bazı tasarımlar yapılmış sanki.

    her şeyimi burdan almaya çalışıyorum ben. kamp sandalyesinden havlu ve bornozlara kadar. yeğenlerimi burdan giydiriyorum. artık alacak bir şey bulamıyorum. yeğenime iki sene önce aldığım eşofman takımının büyük bedenini aldım bu sefer de. oğlum büyüdün bunu giy diye.

    hiç mi bir farklı ürün olmaz. sade, günlük kullanıma uygun sıradan bir ürün yapıp gs amblemini basın onu alalım bari.

    geçenlerde internetten barça store mağazasına girdim. hayran kaldım. ne kadar da sade, şık ve çeşitli ürünler var. onların para birimine göre de bedava resmen. biz de tşört bile bin lira. bi de bizimkine bakın. sağa sola hediye etmek için online üzerinden o kadar alışveriş yaptım. bir aydır hazırlanıyor yazıyordu. hepsi teker teker iptal edilmiş. bir tane ürün kalmış. onu gönderirler mi iptal ederler mi bilmiyorum.

    buraya müdahale edilmesi gerekiyor. yazık günahtır. böyle bir potansiyel bu kadar kötü durumda bırakılmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın