• 315
    erden timur yönetimde olmayacağını aylar öncesinden açıklamıştı. ne dursun'un seçilmesinde ne süheyl batum'un seçilmemesinde bir etkisi var. 2 sene üst üste şampiyon olan bir takımın başkanı çok büyük bir skandal yoksa seçime girdiğinde kazanır. zaten oy potansiyeli de var dursun özbek'in. yönetiminde yine kendisine oy getirecek gsyiad başkanı var, metin öztürk var. biz bir azınlık olarak dursun özbek'in batıracağını bilsek de oy verenler istikrar için özbek'e oy verdi.
    burada galatasaray sözlükte dahi süheyl batum için eee her şey yolunda gidiyor ya tabi, kasa dolu ya tabi, florya satılacak ya tabi diye ithamlarda bulunuldu. sonuç?

    seçimi kazanamamasına rağmen kaybolmamasını, hala aktif bir şekilde muhalefet yapması takdirimi kazanmıştır. inşallah iyi bir ekiple başkan olur ya da yönetimde yer alır. hakkımız yenirken bir de kollanıyormuşuz gibi algı yapılıp daha da hakkımız yenirken çıkıp birilerinin konuşması gerekiyor. bunu aciz yönetim değil de kaybeden yönetim daha çok yapıyor. bu fırıldaklara, survivorcılara, adnancılara anladığın dilden konuşmazsan daha çok hakkını yerler. sene sonunda kupayı aldıklarında izlersiniz evde. ama biz saha dışına çıkmıyoruz :(( diye takılırsınız evde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın