• 3983
    maalesef gereken değerin bir türlü verilmediği takım. hep bölük börçük bir takım kuruluyor. takım kurulurken 3 kuruşun hesabı yapılıyor.

    takımın bütçesi sezon başında belirleniyor ve ona göre bir takım kuruluyor ama yıllardır devamında eklemeler yapılıyor. neden sezon başı daha net oyunculara gidilmiyor, bir türlü anlayamıyorum.

    kimse fenerbahçe ya da efes ayarında takım beklemiyor ama galatasaray en kötü her sene 3. olmalı ve üst tarafı zorlamalı. bu iki takım yaklaşık 10 yabancı oyuncu alabiliyor ama biz de aldığımız 7 yabancı da acaba mı dememeliyiz.

    aldığımız oyunculara kötü demek istemiyorum ama iyi de diyemiyorum. palmer ve livingston gibi iki oyuncu aldık ama yanında oynayan oyuncular o seviyede olmayınca sezon çöp oluyor. bu sefer de az harcayalım diye yola çıkıp boş harcamış oluyorsun ve değerli oyuncuların hemen kaçıyor.

    yerli kadromuz yine kötü değil. samet genelde oynadığında eksi yazıyor ama uzun rotasyonunda 5. sıra için yine yeterli bir oyuncu. ama yabancı oyuncularımız hep idareten alınmış adamlar. iyi para verdiğimiz oyuncular da sorunlu.

    bir kere blumbergs sırf kadro dolsun diye alınmış bir isim. buraya en fazla 150-200 bin dolar daha bütçe ayırıp daha net bir isim getirmedik.

    delgado sanırım takımın en çok kazananı ama ne takıma sertlik katacak bir oyuncu ne de istediğimiz ribaund katkısını verebiliyor. izundu ondan daha iyi katkı veriyor.

    cummings bence iyi bir oyuncu ama topla bazen çok oynayabiliyor. onun ayarının yapılması lazım.

    bir de net bir atıcı eksiğimiz var. efianayi kötü bir skorer değil ama livingston, palmer, cummings gibi oyunculara sahipken orada daha net bir dış atıcı tercih edebilirdik.

    şu an çok sakatımız var ve biraz zorlanıyoruz tabi, bunu da kabul etmek gerekir. ama iyi bir kadro kurulmadığı ve hedeflerimizden çok uzak olduğumuz net.

    delgado bu sözleşmeye sahipken gitmez. bu yüzden onu daha verimli nasıl kullanabiliriz bunun üzerine düşünülmeli. 4 numarada bir değişiklik şart. bir de iyi bir şutör alınması gerekiyor. bunlar olursa işler bizim adımıza daha farklı olur ama şimdilik bir umut ışığı görünmüyor. muhtemelen kısa zamanda da bir değişiklik olmayacak. umarım en az kayıpla geçeriz bu dönemi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın