• 14
    şapka kanunu da hala yürürlükte ama şapka taktı takmadı diye kimse ceza yemiyor.

    herkesin defalarca yaptığı şeye, örneğin forum tarzı entry girme eylemine sürekli değil, arada bir, kafanıza göre yaptırım uyguladığınızda kanunları uygulamış olmazsınız.

    galatasaray sözlükte de, evet kurallar önemseniyor ama bir esneklik payı olduğunu herkes biliyor. eğer belli fikirlere karşı veya belli dönemlerde o esneklik payı yoksa burada "kurallar uygulanıyor" demek sadece bahane üretmektir.

    örneğin benim de entry'lerime bakabilirsiniz. birçoğu silinebilir entry'ler, bahane bulunur. ama onlar silinmedi. dünkü hakem hakkında çoğunluktan farklı görüş belirttiğim entry'm silindi ama. site yönetimini kuralları uyguladığı için tebrik edemem bu durumda.

    kendilerince sebepleri olabilir. bunu da buradaki insanları da daha ciddiye alarak ifade edebilirler. yani mesela "kaos ve kavga oluşturacak entry'leri şu şu sebeplerden silme hakkımızı saklı tutuyoruz. belli problemler yaratmamaları için bu yetkiyi kullanmak zorunda kalabiliyoruz. bir hafta sonra canlandırma hakkınızı kullanabilirsiniz. anlayışla karşılamanızı temenni ediyoruz." şeklinde bir kural getirin. en azından insanlar da entry'leri silindiğinde biraz yumuşasın, sakinleşsin. aksi halde insanların rahatsız olması kaçınılmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın