• 729
    linç kültüründen payını alan güzel insan.

    ne demiş efendim mertens kırmızı görmeliymiş. e doğru zaten. mertens'e kızılacak yerde kendisi eleştiriliyor. yetmiyor galatasaraylılığının çeyreğini verse anca taraftar olacak kişilerce taraftarlığı sorgulanıyor... olacak iş değil artık gerçekten olacak iş değil.

    ya siz kendinizi ne zannediyorsunuz? olan buruk'a had bildirmeler, ılgaz çınar'a objektif olacağım diye galatasaraylılığının sorgusunu yapanlar... kimsiniz haketten nedir bu cesaret?

    şurada hepi topu 15-20 kişi var düzgün bir şeyler karalayan. onlar da ya artık yazmıyor ya da çekip gidiyor. neden acaba hiç merak edildi mi? yav 1 kırmızı çıkması lazımdı dedi diye neredeyse 40 yıllık bir taraftarı, kaldı ki futboldan çok iyi anlayan bir insanın niyetini sorguluyorsunuz?

    ulan millet burası antu'ya döndü derken haklıymış valla. bu nedir yav! maçı hatalı yorumlar eyvallah eleştirilir de doğruyu söyledi diye neredeyse hain ilan edilecek.

    oturduğunuz yerden sallamak kolay. kamera karşısında şu insanın söylediklerini söyleyecek g..tü olmayanlar kırmızı dedi diye kendilerince niyet okuyor. iyi o zaman yayına çıkmadan tek tek ne söyleyeceğini burada paylaşsın, icazet alsın sonra çıksın.

    edit: programa mertens diye başladıysa yüksek ihtimal o harekete çok kızmıştır. takımın bir yerinde ayı bağırırken durduk yere mertens gibi kaliteli ve tecrübeli birine yakışmayacak harekete içerlemiş. oyunda kaldığı süre boyunca da dirsekteki sorumsuz davranışlarını devam ettirdiği için objeltif taraftar olarak sinirlenmiş hepsi bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın