• 713
    kendisinin 6 ekim 2024 tarhli yayındaki beyanını maçtaki mertens pozisyonundan önce gördüm.

    kendisini aşırı sever yıllarca da fikirlerine değer vererek takip ederim bu sebeple mertens pozisyonunu anlatışını duyunca immobilenin yumruklaması gibi bi pozisyon bekledim.

    lakin pozisyonu izledikten sonra gördüğüm bahsettiği pozisyonun maksimum sarı kart olacağı.

    evet mertens dirsek atıyo fakat kendisinin anlattığı gibi alakasız bir pozisyonda gidip rakibe dur yere dirsek falan atmıyor, gayet ikili mücadele içerisinde dirseğini biraz bilinçli olarak ve rakibe geleceğini bilerek kısaca sakınmadan açıyor. bu pozisyonda önemli olan husus garçekten ikili mücadele içerisind ekalıyor olması ve mertensin oraya dirsek atmak için gidip temasa giriyor olmaması. örnek verdiğim ve kıyasladığım ve kırmızı çıkmamış olan ancak bana göre kırmızı olan immobile pozisyonlarında immobile pozisyona direkt yumruk atmaya gidiyor mesela.

    bunun yanında bu yorumu bu kadar önceliklendirmesine her halükarda saygı duyuyorum, rakibinize yapıldığında beklentiniz ne olacaksa öyle yorumlayın şeklinde bir savunma ile fikrini belirtiyor çünkü. ancak aynı yorum ile galatasaray’ın herhangi bir rakibi böyle bir hareket yaptığında, ya da gaşataarayın rekabet ettiği bir takımın oyuncusu böyle bir hareket yaptığında benzer şekilde bu hareketi önceliklendirdiğini daha önce ben hatırlamıyorum. kendisinden naçizane ricam başka bir takımı eleştirirken maçın önüne almayacağı pozisyonları galatsaray futbolcusu yapınca da maçta olan diğer pozisyonların önüne almaması.

    yine aynı şekilde bugün iki farklı maçta neredeyse aynı pozisyonlar için verilen farklı penaltı kararları için de bir yorum kendisinden ayrıca rica ederdim eper bu kadar hakem konuşmaya başladıysa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın