resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 12086
    6 ekim 2024 galatasaray alanyaspor maçında çok kötü oynamıştır.

    fakat ben kendisinin sorununun form değil mental olduğunu düşünüyorum. bu adamı daha 2 sene önce 30-40 m tekliflerin arasından sevgiyle çekip aldık. kendisi de derdinin para olmadığını beyanları mevcut, galatasaray büyük takım fakat en büyük yapacağız demeçleri de mevcut. iyi niyetinden şüphemiz yok.

    fakat takıma olan inancını yitirmiş gibi. bunu maç içerisinde beklediği topların gelmediği anlardaki ifadelerinden anlayabiliyorduk fakat artık plana olan inancı da sarsılmış gibi. erden timur varken büyük bir plana inanmış, bayern münihe panenka ile gol atmış, sakatlıkla boğuşurken manchesterın ipini çekip rams parkı sallamış adam bu. ama sağolsun vasıfsız daö yönetimi önce erden timur ile başlayan süreçte, takımın ihtiyacı olan bölgelere transferleri de gerçekleştirmemiş, üstüne saçma sapan bir takıma clden elenerek de “büyüklük” inancını zedelemiş gibi.

    bir de maalesef topu kendisine taşıyacak asker oyuncu da yoktur. ne yazık ki formsuzluk diyin yorgunluk diyin kanatlardan biri maalesef ki artık mücadeleyi bıraktı. diğer kanadımızı teneke bağlayıp bedavaya gönderdik. ne derseniz diyin bu adam süperstar, bu adama top taşıyacak adamların süperstar triplerine girmemesi lazım ama bizde 1 sezon iyi oynayan diğer sezon yokları oynar, adettendir.

    ha bizden gidecek olsa ki gittiği takımdaki formu yine parmak ısırtacaktır ki çünkü dediğim gibi bence sorunu mental. plana inandığı takımda fark yaratacaktır. umarım bir an önce lig dışında iddalı bir duruma gireriz avrupada da, mentali düzelir. yeniden bir hedef ve inanmışlıkla şarkısını söyletir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın