• 87
    geçen hafta kasımpaşa karşısında rotasyon yaptık. savunma ve orta sahanın oyun karakterini tayin eden iki ismi kenarda oturttuk. sert rotasyon öyle ya da böyle puan kaybı getirdi.

    letonya’da ideal ilk 11 denedik. öyle ya da böyle puan kaybettik.

    bugün yine ideal 11’le çıkıyoruz. hal böyle olunca biz 11 kişilik değil en azından 15-16 kişilik bir takım nasıl olacağız? temel omurgayı koruyup tamamlayıcı rollerden 1 ya da 2 değişiklik yapma seçeneği neden hiç masada değil? zaman zaman aynı oyun felsefesini farklı dizilişlerle oynamamız mümkün değil midir?

    madem bizim hocamızın ilk 11 seviyesinde olduğuna inandığı oyuncu sayısı 11-12. o zaman neden kadromuz yeterli, 12 kişi mi oynayacağız diye açıklamalar duyduk yaz dönemi boyunca?

    bugün alanyaspor’u 5-0 yenebiliriz. maçtan sonra güzellemeler duyabiliriz. ancak benim naçizane düşüncem, bu zihniyet bana umut vaat etmiyor. katı bir anlayış, katı bir kadro hiyerarşisini desteklemiyorum.

    buraya tekrar sonuçlardan bağımsız olarak not düşmüş olayım. galatasaray’ın idari ve teknik olarak kötü yönetildiğini düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın