resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 21979
    ileride bir gun galatasaray teknik direktoru olarak basarili bir kariyeri olacagini dusundugum eski futbolcumuz. lakin...

    su anda teknik direktorluk anlaminda ne basarisi veya tecrubesi var ki galatasaray teknik direktorlugune layik goruluyor anlayamiyorum. adamin domenec torrent kadar teknik direktorluk tecrubesi dahi yok. kendini kanitlamadan en son evlat kontenjanindan bulent korkmaz geldi bize sirf bu yuzden bir jenerasyon hala hamburg travmasina sahip, efsanemizi teneke baglayip gonderdik, az kalsin adamin ne efsaneligi kaliyordu ne de galatasarayliligi.

    arda'yi rahat birakin da kendini gelistirsin, futbol tek senaryolu bir oyun degil binlerce parametresi olan bir oyun. arda oncesinde turlu turlu zorluklarla karsilasmali, bazilarindan galip bazilarindan maglup ayrilmali ki teknik direktorlugu ogrensin ve zamanla galatasaray seviyesine erissin.

    teknik direktorluk isi 3. ligden kerem akturkoglu bulup oynatmaya benzemez. galatasaray teknik direktor yetistirme yeri degildir. arda gelisecek oyle gelecek. bunun icin de en az 6-7 senesi var daha.
App Store'dan indirin Google Play'den alın