• 252
    galatasaray'ın değerlerini, en değerli asetlerini değersizleştirip boklamakla yükümlüdür. bunlar bir kuruluş olsa, anayasalarının 1. maddesi sanırım bu olurdu. değersizleştir, bok at, çürüt ve uzaklaştır.

    fatih terim, arda turan, kerem aktürkoğlu ve daha niceleri. saymakla bitiremem. şimdi de okan buruk.

    içimizden ne zaman bir değer çıkarmaya kalksak, akbaba gibi üşüşüp değersizleştirip kullanılmaz hale getirirler. birinci görevleri budur.

    kıskanç, toksik, kimseye bir gram faydası olmayan eğitimsiz, görgüsüz insan topluluğudur. anasından, babasından, okulundan görmediği eğitimin acısını bir futbol takımına saplantılı bir şekilde bağlanarak geçiştirmeye çalışır. burda galatasaray değil mevzu, beşiktaş'a ya da fenerbahçe'ye de saplantılı şekilde bağlanabilirdi ya da bi hatuna aynı şekilde. kız yüz vermediğinde de en iyi senaryo kızın ağzını yüzünü dağıtmak olurdu. dedim ya nerede değerli bir şey varsa, değersizleştirir. ben bunların çoğunun galatasaaya dair bir sevgisinin olduğunu bile düşünmüyorum. galatasaray galibiyetlerini diğer takımları tutan yakınlarına nispet olarak kutlar bunlar yüksek ihtimalle. çünkü hayatları boyunca mutlu olmamış, mutluluk verememiş, nerden bilsin kendi kendine mutlu olmayı. onların olayı ''nasıl koyduk ama''dır. öteye gitmez.

    siz siz olun kulak asmayın bu toksik kitleye. virüs bunlar. maalesef ki her yerdeler. stadyumda, sosyal medyada, metrobüste hatta kendi evinizde ama kulak asmayın bunlara, önemsemeyin, yeri geldiğinde de acziyetlerini yüzlerine vurun, yanınızda bulundurmayın. insanoğlu, çevresindeki 5 kişinin ortalamasıdır. sizi aşağıya çekmeye çalışanlarla asla aynı ortamda bulunmayın.

    bu da size tavsiyem olsun nacizane.
App Store'dan indirin Google Play'den alın