resim
Abdülkerim Bardakcı
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:30
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 3549
    van dijk gibi stoper bile zirve dönemlerinden sonra düşüşe geçtiği sezonlar yaşadı. abdülkerim'in de biletini kesmek için çok çok erken. defolarının büyük kısmının oyun anlayışımızdan kaynaklandığını düşünüyorum.

    apo-nelsson ikilisi çok eleştiriliyor. ancak bu ikilinin tandemde oynadığı iki sezonu biz şampiyon bitirdik. bu adamların ikisi birden prime dönemlerini geride bırakmış olamazlar.

    bu gece* adına ilk sorgulanması gereken 2-0 öndeyken yine, yeni, yeniden kontra atak yememizdir. rahat rahat önde olduğumuz bir maçta hurra diye ileri çıkmamıza neden gerek olduğunu ben anlayamıyorum. hele ki sanchez gibi topu alıp giden, en büyük defosu yerini kaybetmek olan bir stoperimiz varken, hele apo gibi kontralarda ağırlaşmış bir stoperle oynuyorken...

    2-0 önde olduğumuzda bari torreira ya da jakobs gibi hızlı ve çevik oyuncularımız emniyet sübabı olmalılar. yoksa her futbolcunun defosu var. bir teknik direktörün görevi bu defoları diğer futbolcuların artılarıyla kapatmak, kapatamıyorsa da en azından dengelemektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın