resim
Victor Enok Nelsson
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:25
Boy:1.85
Uyruk:Danimarka
  • 4129
    deplasmanda 2-0 öndeyken iki stoperimizi iki forvetle baş başa bırakacak şekilde kontra atak yememeliyiz. nelsson değil, danimarka tarihinin en iyi stoperi de olsa iki forvetle iki stoper bas başa kalırlarsa sorun yaşarsınız. 2-0 gerideyken bu şekilde yakalanabilirsiniz ama 2-0 öndeyken bunu yaşamak aptallıktır.

    bunun haricinde her futbolcu her işi mükemmel yapamaz. eğer avrupa'nın elit 5-10 takımından biri değilseniz her açıdan muhteşem futbolcular olmadan işinizi görmeye alışırsınız.

    nelsson abdülkerim'e göre artıları da eksileri de olan bir isim. abdülkerim topla daha iyi çıkar ama nelsson yerini kaybetmez. abdülkerim yeri gelir sol bek gibi oynar, nelsson ilk hamlede daha iyidir (dün geceki ilk golde nelsson o topa çıksa topu alırdı*).

    apo bizi türk pasaportuyla rahatlatır. nelsson ritim tuttukça kuzeyli istikrarıyla vasatın altına düşmez. arada üst düzey performans da verir.

    bunu ne apo'yu yermek için ne de nelsson'u yermek için. sadece skorlar için tek bir oyuncuyu suçlamanın yanlış olduğunu söylemek için yazıyorum.

    burada en önemli görev okan buruk'ta. tek bir planla sahaya çıkmayı bırakmalıyız. farklı maçlara farklı stratejilerle çıkmalıyız. oyuncuları yedekte küstürmemeliyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın