• 91
    ortada bir rezillik yok. defalarca kez kendini tekrarlamış rezillikler silsilesi var. bunun temel sorumlusu da defalarca kez aynı hataları yapan teknik direktörümüz okan buruk.

    geçen sene hak etmeden şampiyonlar liginde gruplara kaldık. molde bizden çok daha fazla hak etmişti. kopenhag gibi düşük bütçeli bir takımı iki maçta da yenemedik. prag'dan 4 yedik. 10 kişi fener'e kendi sahamızda el mahkum futbolla yenildik.

    beşiktaş'tan beş yedik. düşük bütçeli young boys'a kaybettik elendik. 30 milyon euro'dan olduk. 3-0'dan maç verdik. 3 gün sonra köy takımına 2-0'dan maç verdik.

    bir taraftar olarak benim takımımın teknik direktörünü istifaya davet etmeye hakkım yok mu? barış alper sezon başından beri futbol mu oynuyor da her maç 11 başlıyor? jelert'te neden kazımcan kadar bile ısrar edilmiyor? yusuf demir neden silindi? ya efe akman ne yapmış da 2 defa sonradan oyuna girerken eyüp aydın 1 dakika süre alamıyor?

    galatasaray sahipsiz kalmaz. okan gider arda gelir. kimseyi mi bulamadık babamız imparatorumuz var bizim ya? neden başarısızlığı kabulleniyoruz? okan buruk'a yaşattığı her güzel şey kırdığı her rekor için teşekkürler. ancak futbolda dün yok bugün var yarın var. galatasaray'ın bugünü iyi değil. gözüken de yarının daha kötü olacağı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın