• 249
    şu ilk devre iyi futbol oynadığımızı düşünen arkadaşlar var en çok da ona üzülüyorum. hatta dm'den falan yazıyorlar köstek oluyorsunuz diye. aynen ben gidiyorum topçuların ayağına ağırlık yapıyorum da böyle rezil rüsva top oynuyoruz.

    neymiş rakip 10 kişi defans yapıyormuş. e ne yapacaktı güzel kardeşim? ne bekliyordunuz yani. adamlar 9.4 milyon euro'luk bir letonya takımı. şu takımdan bizim anadolu kulüpleri bile transfer yapmaz, öyle dandik bir takım.

    biz ayağımızda topu tutuyormuşuz, boşluk arıyormuşuz da rakip savunma yaptığı için pozisyon bulamıyormuşuz. bak hele bak, utanmadan şunları yazıyorsunuz.

    ya şu köy takımına ilk yarıda 4 tane isabetli şut atabilmişsin gol beklentin 1,68 be. yunus olmasa gol bulamayacaksın gittin üzerine bir de saçma sapan gol yedin.

    ikinci devrede çıkın şu rezilliği örtbas edin. yeter artık ya. bunun için mi gittik kasımpaşa'ya 3-0'dan puan verdik biz. o maçta rotasyon yapıyorsan çıkıp şu maçta taş gibi top oynayacaksın. mıy mıy sağa sola pas vermekten başka bir şey yapmıyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın