• 12
    galatasaray sürekli kazanmaya ihtiyacı olan takım. herkes öyle ama galatasaray'ın daha fazla ihtiyacı var. çünkü kendisine olan saldırılar haddi hududu çoktan aştı. fenerbahçe derbisinden sonra deliğine kaçan şer ittifakı galatasaray 3-3 ile bir kez takılınca görev yerine geri döndü. gerçi galatasaray hala lider, galatasaray oyunundaki çok büyük kusurlara rağmen hala ligin en iyi takımı. şer ittifakının işi hala çok. galatasaray'ın ise en büyük düşmanı rehavet.

    saha dışında çok güçsüz bir galatasaray var, üstelik doğrudan ne federasyonla ne hükümetle çatışıyorken. bu da galatasaray yönetiminin ve lobisinin beceriksizliği ile açıklanabilir. haftalardır olmayan penaltılarla cezalandırılıyor bu takım. karşı bir aksiyon alabildik mi? ne aksiyonu, adamlar utanmadan hala galatasaray kollanıyor diyor. bunun milyonlarca da inananı var. saha dışında bu kadar güçsüz iken saha içinde güçlü olmak zorunda bu takım. yine bu takıma inanan milyonlarca taraftarı var.

    açıkçası üzülerek belirtmeliyim ki bu sezon da lig avrupa'dan önemli. gerçi ikisi de birbirini destekliyor. bence avrupa'da da ligde de iyi sonuçlar alacağız. ama avrupa ligi şampiyonluğu bizim için hala zayıf ihtimal, bu yüzden tercih edecek olsaydım lig şampiyonluğunu tercih ederdim.

    3-3 biten 28 eylül 2024 galatasaray kasımpaşa maçı bizim için çok büyük ders olmalı. bize su uyur düşman uyumaz dedirtmeli. bu maçta da galatasaray tekrar mesaj vermeli şer ittifakına. unutmayalım ki hiçbir şey bitmedi, aksine her şey daha yeni başladı. 5. yıldızı takınca ve üst üste 3 şampiyonluk gelince hiçbir şey artık eskisi gibi olmayacak. o algıları da yalanları da onlara sokacağız, kendilerine iade edeceğiz. bunun için galatasaray futbol takımı elinden gelen tüm mücadelesini vermeli. bu ligde kendisini bükebilecek bir rakibi yok. gücünü vura vura her maç sahaya yansıtmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın