• 225
    kerem aktürkoğlu başlığına yazacaktım buraya geldim. kerem şimdi benficada şov yapıyor. bizde de sneijder istatistikleri ile oynadı. gayet takımın yıldızıydı. neymiş gol kaçırıyormuş. gol kaçırmak için pozisyona girmen gerek.

    geçen sene hayatında ilk defa şampiyonlar liginde oynadı. buna rağmen şampiyonlar liginde girdiğimiz pozisyonların %50 sinde kendisi vardı.

    benficadan sonra da transfer yapacağını düşünüyorum. hem de benfica muazzam para kazanacak. halbuki o paraları biz kazanabilirdik.

    ceremesini biz çektik. elimizde büyüttük, kaymağını benfica yiyor. sebep olanlar da belli.

    yıllar önce arda turan sonra selçuk inan hatta burak yılmaz bile haksız yere benzer eleştirileri aldı. ardanın bizden gittikten sonraki yükselişi ortada. burak gol attı diye üzülenler vardı. açın bakın qral qapak yazıları hala duruyordur. sonra 37 yaşında lille forması ile psg önünde şampiyonluk yaşayan takımda en önemli isimlerden oldu.

    sanırım bunların büyük çoğunluğu yeni nesil. doksanlı yılların galatasaraylı çocukları bu kafada değil. bu tip zihniyetler bizim sırtımızda kambur. çünkü bunlar için aslolan galatasaray değil kendi egoları. yanlış adresteler. keşke fenere iteleyebilsek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın