• 7
    (bkz: 19 mayıs 2024 galatasaray fenerbahçe maçı)
    (bkz: 28 eylül 2024 galatasaray kasımpaşa maçı)

    geçtiğimiz sezon eğer iç sahada fenerbahçe'yi 22/23 sezonunda olduğu gibi sürklase ederek yenseydik; tüm sezon boyunca son dakikalarda tonla penaltı almalarına karşın * bizim hakkımız yendi diye isyan çıkaran fenerbahçe'nin başında ali koç'un kalma ihtimalini çok az görüyordum.

    belki yine tartışmalar olurdu ama bu denli insanları kutuplaştıracak gündemlerle karşı karşıya kalmazdık. yine ne yazık ki geçtiğimiz hafta sonu oynadığımız kasımpaşa maçı da oldukça önemliydi. yelkenleri rüzgarla doldurmuşken ve rakibin antrenör, futbolcu, yönetim anlamında sert şekilde eleştirilirken alacağın galibiyet sezonun geri kalanı adına kelebek etkisi oluşturacaktı.

    potansiyel de olsa (bkz: 29 eylül 2024 antalyaspor fenerbahçe maçı)'nda puan kaybı yaşamaları ve (bkz: 7 aralık 2024 beşiktaş fenerbahçe maçı)'nda isyan bayrağı tümüyle çekilebilirdi. ne yazık ki galatasaray'ın başında güçlü bir yönetim yok ve bütün iş tamamiyle hoca ve oyuncuların ciddiyetine kalıyor.

    bu dar rotasyon tek kulvar için bile yetersizken geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu takımın takılma şansı yok. gerekirse abdullah avcı gibi avrupa kupasını salıp, tek kulvarda gitmekten başka bir ihtimal göremiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın