resim
Victor Enok Nelsson
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Danimarka
  • 4102
    doğru konumlanamayan, orta sahaların geri gelmediği ve saklandığı bir takımda tek suçlu ilan edilen oyuncumuz, maçın bütün günahı en alakasız ikili muslera ve nelsson'a yıkılıyor. nelsson iyi oynadı mı kesinlikle oynamadı ama iyi oynayan kim vardı diye sorarsak da cevap yok. bu adam topla çok özgüvenli bir adam değil ama kısa pas atamayacak, top ittiremeyecek, gördüğünü atamayacak bir adam da değil kesinlikle bunun örnekleri de var zaten.

    https://x.com/terimciq/status/1840723304413356283
    https://x.com/exletonn/status/1840767377987809581

    bunlara örnek arttırılır, nelsson çok top tutuyor çünkü boşta takım arkadaşı göremiyor, hoca uyarmış büyük ihtimal kısa paslarda risk almayın uzun oynayın diye o da risk almıyor. bunu davinson da yapıyor asla kısa atmıyor kaliteli uzun atıyor o da çok tutuyor ayağında çünkü biz bunu yapıyoruz. abdülkerim de aynısını yapıyor durmadan topu dinlendirip uzun atıyor.

    biz bunu artık oyun planı yaptık, galatasaray uzun paslar ve devamında topa basarak oynuyor maalesef, çok kötü bir plan ama 3 seneye yakın oldu bunu oynuyoruz biz, 3 senedir sıkıntı çıkartmayan nelsson, geçen sene sezon sonu davinson yerine her maça 11 başlayan nelsson şimdi mi sıkıntı çıkartıyor? galatasaray taraftarı cidden taktığı adama çok sert giriyor, nelsson kötü falan değil, bizim oyun planımız kötü maalesef. her oyuncunun yapabilecekleri belli, nelsson'a top kullandırırsan ve rakip de bunun olmasını istiyorsa teknik direktör görmeli ve hamle yapmalı göremiyorsa oyuncuya hata aramak yanlıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın