• 707
    üzerinden günler geçmesine rağmen hala canımı sıkan, beni hayattan soğutan puan kaybı ile sonuçlanan karşılaşma.

    aslında skor 3-0 olurken de biz sahada matah bir oyun oynamıyorduk. olgun bir atağımız veya set hücumumuz yoktu. sahada dağınık, birbirinden habersiz, sanki sokaktan toplanıp da bir araya getirilmiş gibi bir görüntüsü vardı takımın. lakin osimhen ve icardi'nin spektaküler golleri bunu farklı görmemizi sağladı.

    belki de oyunun kırılma noktası maalesef soyunma odasına 3-0 önde gitmemizi engelleyen 43. dakikada yediğimiz o goldü. soyunma odasına 3-0 girseydik eminim ki sonuç da çok farklı olurdu.

    lakin ben asıl maçın 3-3 bitebileceğini, var'dan dönen penaltıda farkettim. üzücü olan ise okan hoca bunu maalesef göremedi. bu maçta berabere kalabilirdik ama 3 farklı üstünlüğü koruyamayarak berabere bitirmek kabul edilebilir bir şey değil.

    keşke okan hoca barış veya mertens'i oyuna almak yerine berkan ve torreira ile bu müdahaleleri yapsaydı. bir de 4 gün sonra oynanacak maçta şans bulamayacak sallai neden çıktı, kimse bunu anlamadı. yorgunluk ve rotasyon kavramlarını bu kadar konuşuyorsak takımın en yorgun oyuncularından olan barış ve mertens'i sahaya hiç almamamız gerekirdi.

    bu maçta kaybedilen 2 puan bizim için büyük kayıp değil belki ama benim nezdimde 21 eylül 2024 fenerbahçe galatasaray maçındaki galibiyetimizin de bir anlamı kalmamış oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın