• 706
    ikinci yarı nasıl bir baskı yedik, nasıl bir işkenceye maruz kaldıysak ıslık çalmaktan hala çene kemiklerim ağrıyor.

    maç başlığına bakmadan bu cümleyi okuyan, real madrid ile oynadık zanneder.

    ıslık demişken tabi bu işi hakkıyla yapan adam sayısı da azaldı. eli belinde kafası leyla adam çok tribünde maalesef. neyse...

    okan hoca başlangıç 11'i ile zaten rotasyon değil çorba yapmıştı. takım savunmasının bel kemiği adamları aynı anda 11'e koymayınca ne olacağı belliydi. osimhen'in çılgın varlığı, çoğu taraftarı başangıç 11'i sanki doğruydu ilüzyonuna sürüklüyor. başlangıç 11'i doğru olsa abdülkerim'e sürekli pres yapılırken nelsson topları hunharca harcamazdı. tv'den görüldü mü bilmiyorum ama araya koşan oyuncularımızı nelsson göremedi. onlar da insan. bir süre sonra yorulmayacak mı? davi oyunda olsa ya da torreira maç 3:1'e kolay gelir miydi?

    diyelim ki başlangıç 11'i doğruydu ya da iş yaptığı için doğru kabul edelim. peki maç 3:1 olmuşken ve osimhen çıkmışken demirbay'ı çıkarmamak için gerekçe neydi? sara-demirbay başlayıp sonra sara'yı çıkarmak nedir? kasımpaşa nasıl bizi ikinci yarı esir edebiliyor? şutumuz yok şut!!! bir teknik direktörün yaptığı değişiklikler takımı nasıl bu kadar geri götürür? 14 aralık 2019 galatasaray ankaragücü maçında fatih terim'in yaşattığı rezilliğe çok benziyor. selçuk-belhanda orta sahası ile biten maçta 88 ve 90+1'de yemiştik golleri. o maçı izlemeyenler bu maçta yaşadı ızdırabı. benim gibi her iki maçta da ızdırap çeken hatta son dakika gollerini yediğimiz kale arkasında bulunanlar vardır.

    takım savunmasıyla ne derdimiz var bizim? tam orta sahayı da oturttuk derken rakip mi küçümsüyoruz, şımarıyor muyuz?
App Store'dan indirin Google Play'den alın