• 8
    en son 4 nisan'da altına bir şeyler karaladığım mevzudur.

    o zamanlarda farklı sorunlar varmış. tabi şimdi ligler bitti, millet birbirine sarmaya başladı. açıkcası ortalık daha beter bir hal aldı.

    cok sevdigim bir kardeşimin fikri ile ortaya çıkan galatasaray sözlük yazim denetim timi deli gibi eleştirilmekte. ya güzel kardeşim, adam sana mesaisini ayırıp, yaptıgın imla hatalarını gösteriyor. ama sadece gösteriyor, tutup da sana bir yaptırım uyguluyor mu? ister düzelt, ister düzeltme ! yaşın 3bin2yüz diye, yaptıgın hatayı sana hatırlatan 25 yaşındaki renkdaşından hatırlatma almak mı zoruna gidiyor ?

    nisan ayında birkaç tehlike varmış sözlük için. ancak ben son zamanlarda tek bir tehlike görüyorum. tehlike de diyorsam, o kadar da ciddi değil durum. sonuçta en kötü ne olabilir ?

    benim gibi durumdan rahatsız olan yazarlar, artık yazmayı bırakırlar, yazılarını takip ettiği yazarları kadrolarına alırlar, ordan takip ederler, gerisi ile ilgilenmezler..

    allah hepimizi hıncal familyasından korusun, gözetsin...

    galatasaray sözlük yazın denetim timi'nden franchi renkdaşın sayesinde düzeltme yapıldı. bak gördün mü, kompleksi bir yere koydugun zaman ne güzel oluyor dünya, çiçekler, kuşlar vs..
App Store'dan indirin Google Play'den alın