resim
Gabriel Davi Gomes Sara
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.77
Uyruk:Brezilya
  • 1313
    bu sezon * çıktığı 9 maçın 4'ünde 60'lı dakikalarda oyundan alınan futbolcu. ne kadar ezbere iş yapıldığının kanıtı adeta. bu adam geçtiğimiz sezon 53 maça çıkmış ingiltere'de, 53. kaç defa 60'lı dakikalarda oyundan çıkartılmış biliyor musunuz? 0. ligde en erken 74'de oyundan çıkmış. hemen hemen her maçı 90 dakika oynamış. bizim dandik, temposuz ligimizde mi yorulacak bu adam?

    tamamen ezbere yapılan değişiklikler bunlar. aman kerem'in gönlü hoş olsun, aman berkan'ın gönlü hoş olsun diye yapılan saçma sapan bir değişiklik. bu adam şu takımda 90 dakika oynar, en kötü 80'de çıkar. torreira'da olduğu gibi sara'nın da tam bir muadili yok çünkü takımda.

    adam 24 takımlı championship'den geliyor, 46 hafta maça çıkıyor adamlar 46! 5-10 maç da kupa oynuyorlar 50'yi aşkın maça çıkıyor bu adamlar. 46 haftanın 4 tanesi hariç hepsini 90 dakika oynamış adam. 74, 87, 85, 81'de çıkmış oyundan. noldu sakatlandı mı? maç mı kaçırdı?

    bir biz akıllıyız zaten, bir bizim kafamız çalışıyor. adamlar gerizekalı ya her maç 90 dakika oynatıyorlar. okan hoca bir takımda herkes aynı değerde değildir, herkesin süre alması da gerekmiyor. sen kerem tripleniyor, berkan küsüyor diye sara'yı 60'da oyundan çıkaramazsın. ezber haline getirdin artık bunu. şu hatalarını tekrarlamayı bırak artık. usandırdın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın