• 6
    rotasyonun en fazla tahribat yarattığı olgu. maalesef ki maçı ve sezonun gidişatını da temelde momentum belirliyor.

    muslera'yı saymazsak 5 rotasyonla başladığımız maçta oyun olarak kötü ve önceki maçlara göre çok geride olduğumuz esnada 3 gol atıverdik. kadroları gördüğümüzde çoğumuzda olduğu gibi içimi korku sarmıştı ama 3-0'lık skor ciddi şaşırttı.*

    savunmda, orta alanda ve ileri uçta sahanın tüm alanında uyguladığımız bu rotasyon kırılganlık anlamında hala orada asılı duruyordu ki yediğimiz golün ardından ilk yarının son anlarında yine ciddi bir fırsat verdik.

    ikinci yarıya başlarken kağıt üzerinde haftalardır kazanan kadroya çok yakındık ama momentum bunun tersini söylüyordu. düğmeyi yanlış ilikleyip, momentumun olumsuzluğa yelken açtığı ortamda 45'te aldığımız barış ve mertens artık o barış-mertens değildir.

    mesele sadece maçı kazanmak değil, öyle olsa sadece şurada bile maç biterdi;
    https://x.com/.../1840139678155940076

    ama 11'de 5 değişiklikte olduğu gibi kafalar öyle karışık ki;
    ne kaan ayhan'ı orta alana koyup oraya sertlik ve ciddiyet koyabiliyoruz,
    ne 4 pas üst üste yapıp kasımpaşa'nın direncini kırıyoruz
    ne de maçın son dakikasını şurada ezebiliyoruz.

    maça ideal 11'le başlayıp 3-0'ı alsaydık ve hemen değişiklikleri yapsaydık asla sonuç ve oyun buraya gelmezdi. rotasyonun ve aşağı inen momentumun yarattığı karışıklık hadi geri alıyorum değişiklikleriyle toparlanamıyor.

    hoca "bize ders olacak. bazı oyuncularımıza daha çok ders olacak bir maç yaşadık." diye bağladı ama daha çok kendisine ders olur. hoca yalnız bırakılmasına rağmen öyle başarılı işler yapıyor ki bu çıkaracağı derslerle hem kendisini hem bizi yukarı taşıyacak.

    sezonun momentumunu geçen hafta yanımıza aldık**, dünkü* sadece bir kazaydı diyip önümüze bakalım. en çok üzen puanı fb'nin kuçusuna ve aytaç'a kaptırmak oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın