resim
Gabriel Davi Gomes Sara
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.77
Uyruk:Brezilya
  • 1307
    geçen sene norwich ile ligde 46 maça çıkmış, 46 maçın hepsinde 11 başlayıp sadece 4 maçta oyundan çıkmış ve bu 4 maçta kaçırdığı süre sadece 33 dakika. 4140 dakika sürenin 4107 dakikasında oyunda kalmış, toplam aldığı süre ise sezon boyu 4604 dakika. bu adam bu tempoya alışık, hatta elimizde üç günde bir maç oynayabilecek ve sezonu komple bitirebilecek tek adam bile olabilir. bu adamın neden durmadan oyundan çıktığını sorgulamak gerekiyor, iyi de oynasa kötü de oynasa böyle bir yatırımın her zaman sahada olması lazım ki son maçlarda ciddi derecede iyi de oynuyor.

    rotasyon verimlidir ama ana 3 parça kesilerek rotasyon olmaz, ana 4-5 parça oyundan çıkınca da yedek kadroya dönersin ve kasımpaşa maçı olur, üstüne bir de sistem değiştirip bunu yaparsan daha kötü de olurdu da kasımpaşa çok kötü takımdı, doğru düzgün pozisyona bile giremediler 3 gol atmalarına rağmen ilk yarı sonunda kaçırdıkları pozisyon hariç.

    sara her maç 11 başlamalı, her maç 90 dakika sahada kalmalı. bu elzem, torreira için de geçerli bu, barış için de geçerli, davinson için de geçerli. bu adamlar ana parçalar, asla kesilmemeleri gerekiyor.

    (bkz: 28 eylül 2024 galatasaray kasımpaşa maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın