resim
Kerem Demirbay
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:31
Boy:1.83
Uyruk:Almanya
  • 2063
    28 eylül 2024 galatasaray kasımpaşa maçında yediğimiz goldeki baş sorumludur.

    https://gss.gs/GOl.jpg

    atak başlangıcında ceza sahamıza girip asisti yapacak oyuncu ile arasındaki mesafe bu. ki o bölgede ceza sahamızı tehdit etme ihtimali olan başka herhangi bir rakip bulunmamakta.

    https://gss.gs/z6H.jpg

    asisti yapacak olan oyuncu ceza sahamıza girmek üzereyken kendisi ile arasındaki mesafe nasıl oluyorsa hala aynı.

    https://gss.gs/3hU.jpg

    asist anında rakip oyuncuya geç kalmış olmanın farkındalığıyla konsantrasyonu tamamen kaybedip golü atacak olan abdülkerim'in oyuncusuna yönelmek yerine abdülkerim'in de yükselmesine engel olacak şekilde artık abdülkerim'in kendisinin hatasını telafi etmek için almak üzere olduğu futbolcuya bodoslama yükselip üstüne bir de kafa topunu veriyor. arkadaki nelsson da kerem'i görüp abdülkerim geri oyuncusuna döner diye abdülkerim'den boşa çıkan oyuncuya gelip gelmeme konusunda tereddüt yaşıyor. o tereddüt hem ofsaytı bozmasına hem de golü atan futbolcuya hamle yapamamasına neden oluyor.

    sen şu pozisyonda hiç geri gelmesen abdülkerim ve nelsson çok basit bir kayma ile asisti yapan ve golü atan futbolculara geçecekler ve olay daha başlamadan kapanacak. hem takipte geç kalıyorsun hem de gelip senin hatanı telafi etmeye çalışan abdülkerim'i engelliyorsun.

    bak güzel kardeşim. dayı mayı bir furyadır aldı başını gidiyor. öncelikle şunu söyliyeyim sen galatasaray'ın dayısı falan değilsin, efsanesi de değilsin, herhangi önemli bir karakteri de değilsin. sen galatasaray'ın maaş ödediği bir futbolcudan başka bir şeyi değilsin, çok çalışırsan belki olursun. sana bu formayı terletmen için para ödeniyor, son topa kadar koşman için para ödeniyor. şu yaptığın şeyin herhangi bir açıklaması yok. bir an önce aklını başına topla sahada mücadele göster. yoksa işler umduğun gibi gitmez haberin olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın