resim
Victor Enok Nelsson
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:25
Boy:1.85
Uyruk:Danimarka
  • 4077
    23/24 sezonunda ligin son 9 haftasının 8 haftası 11 başlamış oyuncumuz, davinson ise sadece 2 maç 11 başladı. yüzü eskidi herhalde kendisinin de, nelsson diye tribünleri inleten taraftar birden düşman olmuş kendisine. nelsson taş gibi stoper, şampiyon takım stoperi hem de öyle ünvanı olmayan adam da değil.

    90dk berkan'a oyun kurdurduk geçen sene 2 maç sonda sövülerek kovuldu, 90dk nelsson'a da oyun kurdurursan bu olur. hadi berkan cidden kalitesiz ama nelsson öyle de değil. sen bu adama oyun kurdurup, 8 numaralarını ileri yollarsan sonra ağlarsın oyun kuramıyor diye. neden nelsson oyun kuracakmış ki? şu stoper oyun kurar, temiz ayaklı olmalı muhabbetine deliriyorum, davinson özel bir adam, marcao özeldi bu konuda ama ne apo ne nelsson bu konuda iyi değil. bu adamlarla şampiyon olmadık mı biz? kusura bakmayın ama galatasaray taraftarı yüzü eskiyen her adamı yemeye çalışıyor ve bunu sadece hakaret ederek yapıyor.

    torreira
    muslera
    nelsson
    icardi

    bu adamlara durmadan sallayan bir kitle oluştu, bu adamlar bu takımda gitsin ki hepsi de yakın arkadaş 3 gömlek seviye düşeriz. inatla sıkıntıyı oyuncularda aramayı bırakmak lazım. jelert hariç sahaya çıkan her adam gs seviyesinde adamlar, verim alamayana yönelmeli eleştiriler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın