• 661
    yaptığımız ciddi rotasyonunun bizi yolda bıraktığı maç. gecenin bu şekilde bitiyor oluşu çok üzücü. kadronun doğru bir mühendislikle kurulmaması bir konu ve eleştiri başlığı ancak galatasaray futbol takımı hocası ve oyuncuları da bir zahmet 3-0 önde olduğu maçta puan kaybetmesin.

    transfer tahtası açıkken zaten yönetime söylenecek şeyler söylendi, an itibariyle top hocada. oynattığı oyun torreira ve davinson’a aşırı derecede bağlı. özellikle nelsson burada negatif anlamda önümüze çıkıyor. rakipler sabri muamelesi yapıyor kendisine maalesef ve oyun olarak çok geriye gidiyoruz. ha keza torreira olmadığında takımın topu kapma süresi ve doğal olarak harcadığı efor üst seviyeye çıkıyor. burada da temel sorun topu kesme ve alma üzerine. iki net kesicin yokken 442 tercihi cesurdu. tuttu ancak sonrası gelmedi ne yazıkki bu maç özelinde.

    başka başlık 2024 yaz transfer dönemi. yapılan her hamle doğru. eksik ama doğru hamleler yapıldı. tek eksi maalesef jelert. toplamadan 0, çarpmada 1 görevi görüyor an itibariyle kendisi. riskin olmadığı alanlara atılıyor oyuncu çünkü oyunun iki taraf özelinde takıma artı sağlamıyor maalesef. hani nasıl ve nerde oynar oyuncu ve nasıl katkı alırız, an itibariyle bunun cevabı zor. kaan ayhan orayı kotarıyor ama biz 10 milyon veriyorsak o pozisyona bugün için bir destek istiyoruz ve katkı bekliyoruz demek oluyor. işin kötüsü 3. bir sağ bek de elimizde maalesef yok. ocak ayına kadar nasıl devam eder kaan ayhan’la, allah yardımcısı olsun kendisinin. mertens hiç katkı veremedi, bats bir şey yapamadı top gelmedi, berkan artı bir şey yapamadı derken yedek kulübesi yarı yolda bıraktı bizi. sahada demirbay’ın kötü günüydü ancak kendisi de tutarsız bir oyuncu, bunu verebiliyor size.

    fener derbi galibiyeti üstüne hiç olmayan bir puan kaybı açıkçası ancak 7. hafta, telafi edilir her kayıp. sadece bazı oyunculara fazla bakıyor oluşumuz düşündürücü. bu maç temposu azalmayacak çünkü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın