resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 585
    hakan şükür kraldır.

    bu takım için yaptıklarını listelemekle uğraşamayacağım. ben üşengeç olduğum için değil, hakan'ın yaptıkları yazılmakla bitmeyeceği için. bugün galatasaray'la övündüğümüz hangi başarı varsa, haka şükür çok büyük oranda o başarının içindedir, baş mimarlarındandır.

    kabul edin etmeyin, hakan şükür galatasaray'dır. bülent korkmaz ve hasan şaş da galatasaray'dır. ergün penbe'nin olduğu gibi.

    hakan ünsal, okan buruk, emre belözoğlu, fatih akyel, vedat inceefe ise galatasaray değildir. kimin ne olduğunu taraftar iyi bilir zaten.

    bu üç adam bayern münih'te olsalar şu andaki pozisyonları ne olurdu? real madrid'de? barcelona'da? bunları geçelim, fazla iyimser planlar.

    peki bu üç adamın bu yönetimden gördüğü muamele nedir? üçü de sırayla kovuldular bu takımdan. açık ve net. kimse de aksini iddia edemez.

    kendinizi bu adamların yerine koyun. çalışın didinin. herşeyinizi galatasaray'a adayın. cebinize para koyamayan adamların koltuğunu korumalarını sağlayın, galatasaray için. gıkınızı çıkarmayın, koşun mücadele edin, galatasaray için. kendi cebinizden arkadaşlarınıza para dağıtın, leeds maçında gol atın, tek başınıza takımı ateşleyen adam olun, galatasaray için. kaptan olun.

    sonra isyan edin. ve bu sefer de taraftar size ihanet etsin.

    hakan hasan bülent hain değildir! onlar galatasaraydır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın