• 56
    sakin kalıp rotasyonla skoru alıp tff'nin özenle ayarladığı 3 gün sonrası maçına hazırlanmamız gerekiyor. kasımpaşa zayıf bir rakip değil öncelikle. malum takımla oynadıkları maçlarda bile 2 gol pozisyonuna girdiler çok net. neden atamadıklarını az çok biliyoruz. geçen sezon oynadığımız maçta bize karşı nasıl oynadıklarını diğer rakibimize karşı nasıl oynadıkları da malum. var hakemi atamasından sonra bize sorun çıkartmak isteyen bir kasımpaşa ve hakem yönetimiyle oynayacağız. o yüzden temkinli oynayıp özellikle sakatlık vermeden kendimizi yormadan galip gelmemiz gereken maç.

    bir sıkıntımız daha var zeminimiz. 3 gün maç oynamaya hiç müsait olmayan bir zemin gerekli tedavinin sonuç vermemesi de zemin konusunda en geç aralık gibi çok büyük isyanlar göreceğiz burada. milli arada çok sevdiğimiz bir zengin abimiz bütün çimleri değiştirirse çok güzel olur. bir duyum ıvır zıvır değil beklenti.

    her türlü olumsuzluğa, yorgunluğa, saha içi, saha yönetimi ve saha dışı güçlere karşı taraftarımızla birlik olup galip gelmemiz gereken maç.

    allah yar ve yardımcımız olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın