resim
Victor James Osimhen
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:25
Boy:1.86
Uyruk:Nijerya
  • 899
    bizimle geçirdiği kısa sürede gördüm ki, osimhen 100 milyon euro'luk santrafor değildir.

    ben böyle bir şey görmedim. insanda bir gram ego olmaz mı? sen 100 milyonluk adamsın kardeşim. fakat buna rağmen asist yapacağım diye uğraşıyorsun. sahada deli gibi sağa sola koşturuyor, her kafa topuna çıkıyor, var gücünle pres yapıyorsun. istatistik ya da skor peşinde değilsin, takımın galibiyeti peşindesin. yunus'a top indir, mertens'e asist yap, barış'ı kaçır.

    ben bu kadar mütevazilik görmedim. icardi'den öğrenecek çok şeyim var diyorsun. icardi üçlü çektiriyor şen şakrak arkasında zıplıyorsun. yunus gol atıyor, yunus'a tribünü gösterip gel yapıp orada birlikte seviniyorsun. attığımız her golde 40 yıllık galatasaray'lı gibi yüzünde güller açıyor.

    sen nasıl bir şeysin kardeşim? 100 milyon euroyu bırak 1 milyon euroluk futbolcunun bile kibiri yok sende. futbolculuğun zaten bir yana, inanılmaz bir karaktere sahipsin. drogba'dan sonra afrika kıtasının yeni gururu olman boşuna değilmiş. egosuz, mütevazi, etrafındakileri kendinden çok düşünen müthiş bir karakter.

    umarım sen de bir gün idolün drogba gibi sadece bizim futbolcumuz olursun. ama tek ricam var, drogba kadar geç kalma olur mu?
App Store'dan indirin Google Play'den alın