• 10
    filistin özel olarak hassas karnım olmasa da israil'in insanlık suçu işlediği, küfürsüz anlatamayacağım nitelikler sergilediği açık. stadyumların (ve her yerin) politik olması gerektiğini savunan biri olarak taraftarımızın tavırlarını göstermesi de bana asla batmıyor bu yüzden. avrupa yaptırım uygularsa da uygulasın. buna boyun eğseydik kıbrıs şu an rum toprağıydı.

    ancak avrupa'nın filistin savunucularına tepki göstermediğini iddia etmek apaçık akıl tutulması. hele ki buna örnek olarak britanya adalarındaki bir takımı göstermek, avrupa'nın britishlerle türklere aynı yaklaşımı göstereceğini ima etmek tam bir art niyet. daha üç ay önce bellingham ile merih mevzusunda çifte standartın ağa babasını görmedik mi? işgalci rusya'yı dışlayan avrupa'nın işgalci israil'e ne kadar kucak açtığını görmüyor muyuz? avrupa'nın türk ve müslüman düşmanlığını bilmiyor muyuz?

    ben algı yaratıp milleti susturmaya, çarpıtılmış argümanlar sunarak sevmediği tarafı "yersen" vs diye aşağılamaya çalışan sosyal medya dilinden çok sıkıldım artık.

    evet avrupa türklere düşman ve işine geldiği gibi davranıyor, evet türklerin filistin'i savunma hakkı var, evet bazı insanlar filistin meselesinin stadyuma taşınmasından hoşlanmayabilir. hayatın üç net gerçeğini yazdım. kabullenemeyen günlüğüne yazsın derdini, saygısızlığa gerek yok. yeter.

    ek: uefa celtic taraftarına da ceza vermiş ayrıca. yukarıdakileri bunu bilmeden yazmıştım.

    https://www.ntv.com.tr/...POvYZYL0qMNakDXuLrdw

    çarpıtmanın bu kadarı artık çok fazla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın