• 176
    25 eylül 2024 galatasaray paok maçı için sabah erken saatlerden beri bir çok bilet satışta. birisi dursun özbek'e söylesin; okullar da açıldı, millet tatilden dönmüyor kardeşim bu nedir...

    nasıl büyük bir skandalın yaşandığını zaten az çok maçlara giden/gitmeye çalışan herkes biliyor. kombine satışından itibaren başlayan inanılmaz bir rezillik var kulüpte.

    kombine yer değişikliğinde bile sabah 4'te sıraya giren insanlar bile yerlerini değiştiremedi, ama birtakım yetkili(!) arkadaşlara iyi bir miktar para sıkıştıranlar öğlen gelip yerlerini değiştirdiler. şimdi çok akıllı(!) yönetimimize ve püripak başkanımıza sesleniyorum; passo'da bilet yoktu, kombine yoktu, yer değişikliği için uygun koltuk yoktu. peki bu insanlar nasıl sistemden bir anda bilet/kombine sahibi olup maçlara geldiler? vahiy olarak mı bilet, passo uygulamalarına zuhur etti? ilahi kişilikler ya da meta varlıklar mı bilet satışı yapıyor diğer alemlerde? çünkü ben normal bir vatandaş olarak uğraştım, didindim ama ne bilet bulabildim ne de kombine. ne hikmetse 15 olan kombineye 30 verenler bir anda passo uygulamalarında sepetlerinde kombine ile güne uyandılar.

    şimdi bunu dışarıdan bir insan yapamaz di mi sayın akıllı(!) yönetim? yani sen ben bilet almış olsak ve bunu karaborsa yapıp fahiş fiyata satmak istesek adama devretmemiz ya da kartımızı vermemiz falan gerekiyor malum. peki olmayan bir bileti, olmayan bir kombineyi sistemden, normal bir karaborsacı nasıl bir anda karşısındaki adamın sistemine düşürebiliyor?

    bak aptala anlatır gibi anlattım. kimse salak değil ama siz salak zannediyorsunuz. bu yolsuzluğun ya kulüp içinden yetkili birinin ya da passo sistemi üzerinde yetkisi olan rütbeli birinin yaptığı belli. 2 türlü de bunu yapanlar görevini kötüye kullanmaktan yargılanmalıyken siz bu iddiayı araştırmak yerine bu iddiayı ortaya atanları suçluyorsunuz. hadi ya ordan...
App Store'dan indirin Google Play'den alın